Kijktip: Graham Norton praat met Elton John over zijn autobiografie!

Documentaire waarin Graham Norton in gesprek gaat met muzikant Elton John naar aanleiding van het verschijnen van diens autobiografie ‘Me’.

In het gesprek kijkt Sir Elton John terug op zijn waanzinnige leven. Vanuit zijn huis in Zuid-Frankrijk overloopt hij zijn carrière, die nu al meer dan vijftig jaar duurt, van beginnende muzikant tot internationale superster. Elton vertelt Graham over zijn jeugd, zijn creatieve hoogtepunten en zijn persoonlijke dieptepunten. Deze special wordt uiteraard begeleid door de talloze klassiekers die de soundtrack vormen van het unieke leven van de Rocket Man, die bovendien nog lang niet uitgespeeld is.

“Net als de rest van het land ben ik een enorme fan van de muziek van Elton John”, vertelt Norton. “Hem vragen over zijn leven, carrière en familie, was een ontzettende eer. Hij is grappig, eerlijk en kent geen angsten. Ik kan niet wachten tot iedereen zijn verhaal kan horen.”, aldus Graham Norton.

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer