Ultieme Johnny Cash website onthuld!

Nieuws

Gisteren heeft Legacy Recordings de nieuwe Johnny Cash website onthuld. JohnnyCash.com is de ultieme bestemming voor alle fans van Johnny Cash. De website is een online archief van de artiest en staat boordevol opnamen, televisie- en film optredens, video’s, persoonlijke teksten, memorabilia, exclusieve content en merchandise.

De rode draad van de website is natuurlijk de legendarische muziek van Johnny Cash. Fans hebben via de site toegang tot de hele discografie, inclusief 93 originele albums en 162 singles. Met meer dan 2,300 Johnny Cash optredens kunnen fans van de Man in Black hun muziekhart sneller laten kloppen. Een gedetailleerde Song List helpt fans om te zoeken naar specifieke nummers en de originele albums en singles waarop deze zijn uitgebracht.

Fans kunnen ook de uitgebreide JC Tour History ontdekken. Met ongeveer 4300 data, inclusief solo-optredens en The Highwaymen shows is er voor ieder wat wils.

Naast natuurlijk veel muziek biedt de nieuwe website ook een Johnny Cash-bibliotheek. Hier vind je 52 boeken over Johnny Cash. Een aantal van deze boeken werden geschreven door Johnny Cash zelf, familieleden en medewerkers, en door historici en critici.

Bron: Legacy Recordings