Soundz Magazine John Frusciante

Red Hot Chili Peppers herenigd met oud-bandlid John Frusciante!

Goed nieuws voor Red Hot Chili Pepper-fans van het eerste uur! Oud-bandlid John Frusciante keert namelijk weer terug en zal tijdens Pinkpop weer op het podium staan. Hij zal gitarist Josh Klinghoffer vervangen die de band zal verlaten.

De gitarist lijkt geen afscheid van de band te kunnen nemen. Frusciante verliet in 1992 ook al even de band om in 2009 de band ‘voorgoed’ te verlaten. Toen werd hij vervangen door Josh Klinghoffer die de groep nu zal verlaten. Zelf werd Frusciante lid van de band in 1988 toen toenmalige gitarist Hilel Slovak overleed aan een overdosis op 26-jarige leeftijd.

De band bedankt Klinghoffer op Instagram en benadrukt hoe dankbaar ze zijn voor de geweldige tijd met hem. Je kunt de ‘nieuwe’ formatie van de band bewonderen op 19 juni 2020. Dan staan ze namelijk op Pinkpop.

https://www.instagram.com/p/B6G0L3OHVe8/

Bron: AD

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer