Soundz Magazine John Fogerty

John Fogerty én Peter Frampton te zien op het Holland International Blues Festival!

Ook in 2020 zal het Holland International Blues Festival weer plaatsvinden in Grolloo. Blues Fans vanuit heel Nederland, en zelfs andere landen, komen hier massaal op af om te genieten van hun favoriete Blues artiesten!

In het teken van het jubileum zal het festival dit jaar drie dagen duren in plaats van twee. Donderdag 11 juni zal worden afgetrapt door artiesten als DeWolff, Curtis Salgado, Danielle Nicole, Southern Avenue. Vrijdag  12 juni zien we onder andere Peter Frampton die een van zijn laatste optredens weggeeft. Door gezondheidsredenen is hij namelijk nu bezig met zijn afscheidstournee. Bovendien zijn Hannah Wicklund and the Stepping Stones en Waylon & The Blizzards present.

Als muzikaal hoogtepunt zal zaterdag 13 juni blueslegende John Fogerty het festival op z’n kop zetten. Hij draait ondertussen alweer vijf decennia mee en hij wordt dan ook beschouwd als een van de meest invloedrijke muzikanten in de rockgeschiedenis. Een optreden om niet te missen!

Voor het hele programma en kaartjes ga je naar de website van ticketmaster.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer