Joe Bonamassa komt met nieuwe tournee naar de Ziggo Dome

Joe Bonamassa geeft op zaterdag 30 april 2022 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. De show maakt deel uit van de tournee naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Time Clocks’ dat op 29 oktober verschijnt. De voorverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 10 september om 9.00 uur.

De Amerikaanse bluesgitarist en -zanger treedt op met een groep zorgvuldig geselecteerde topmuzikanten. Naast nummers van zijn nieuwe, 15e solo studioalbum, speelt hij ook nummers van andere albums uit zijn uitgebreide catalogus, zoals ‘Royal Tea’, ‘Redemption’, ‘Blues of Desperation’ en ‘The Ballad of John Henry’. Uiteraard komen ook enkele klassieke Bonamassa-publieksfavorieten voorbij.

Joe Bonamassa, al meer dan 30 jaar actief in de muziekwereld, blijft veelzijdig artistieke paden bewandelen en voortbouwen aan een innovatief en soulvol oeuvre. Zijn carrière begon toen hij in 1989, slechts twaalf jaar oud, in het voorprogramma stond van B.B. King. Tegenwoordig staat hij wereldwijd bekend als een van de beste gitaristen van zijn generatie en een zich continu ontwikkelende singer-songwriter met tot nu toe meer dan 40 albums.

Foto boven: Allison Morgan

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws