Jeff Lynne

Jeff Lynne’s ELO komt naar Amsterdam!

Op vrijdag 2 oktober geeft Jeff Lynne’s ELO een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam! Deze show is onderdeel van de Europsese From Out Of Nowhere tour en staat in het teken van het gelijknamige album dat eind vorig jaar uitkwam.  

ELO heeft meer dan 50 miljoen albums weten te verkopen en behoort tot een van de meest populaire acts uit hun tijd. De groep heeft maar liefst 4 opeenvolgende top 10 albums en zeven top 20 albums. Dankzij hun onderscheidende stijl waarin rock, pop en klassiek gecombineerd wordt, scoorde ELO verschijnende hits zoals: ‘Can’t Get It Out Of My Head’, ‘Don’t Bring Me Down’, ‘LivinThing‘ & ‘Mr. Blue Sky’. 

Jeff Lynne, die onder andere geïnterviewd is door Soundz Magazine, wordt beschouwd als een van de belangrijkste producers in de muziekgeschiedenis. Lynne was ook een van de mede-oprichters van The Travelling Wilburys; met Bob Dylan, Roy Orbison, George Harrsion en Tom Petty. Verder heeft Jeff Lynne samengewerkt met een aantal van de grootste namen in de muziek waaronder: The Beatles, Paul McCartney en Ringo Starr. 

Meer lezen over Jeff Lynne’s ELO? Klik hier!

Vrijdag 2 oktober 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €95,20 (incl. servicekosten) 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws