James Taylor met All-Star band naar AFAS Live

Op zaterdag 22 januari geeft de Amerikaanse singer-songwriter James Taylor samen een concert in AFAS Live. Taylor komt naar Amsterdam samen met zijn All-Star band. 

James Taylor bracht zijn gelijknamige debuutalbum uit in 1968 en is één van de grootste singer-songwriters uit de jaren zeventig. In 1971 scoorde hij een wereldhit met het door Carole King geschreven ‘You’ve Got A Friend’. Het was het begin van een gouden periode voor de Amerikaan. Hij verkocht miljoenen platen zoals Sweet Baby James, October Road en maar liefst vijf Grammy Awards.

In 2015 bracht James Taylor voor het eerst in dertien jaar een nieuw studioalbum uit genaamd Before This World. In 2020 verscheen zijn Audible Original-​memoires Break Shot: My First 21 Years. Het werd een zeer persoonlijke en authentieke memoires over zijn eerste 21 levensjaren. In datzelfde jaar bracht hij zijn nieuwste studioalbum American Standard uit. Gezegend met een warme baritonstem en een uniek gitaarspel speelt hij al decennia lang voor zijn trouwe fans. Voor het concert in AFAS Live zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 16 juli om 10:00 uur.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws