Finale 10e editie T-Strijd eindelijk weer live

Foto van Floyd and the Barbers door Jessy Roosendaal

Op vrijdag 8 oktober strijden drie bands om titel van de muziekwedstrijd van Gebouw-T

De spannende finale van T-Strijd 2021, vindt plaats op vrijdag 8 oktober in Gebouw-T. Eerst strijden de drie winnaars van de voorrondes: Mazzy, Nova Novella en Floyd and the Barbers om de titel, daarna sluit PYRO de avond af met een knallend rockconcert. De kaartjes zijn slechts 5 euro en te verkrijgen op de website van Gebouw-T.

T-strijd: de muziekwedstrijd van Gebouw-T

T-Strijd is dé muziekwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. Elke live-artiest mag deelnemen; solo, als duo of als volledige band. Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en nog veel meer! Er zijn 3 voorrondes, een halve finale en een finale. In de finale zijn er twee winnaars: de jury bepaalt de jurywinnaar en het publiek de publiekswinnaar.

Wie zijn de finalisten?

De eerste finalist, Mazzy; Tolga Korkmaz, beter bekend onder zijn artiestennaam Mazzy is 26 jaar oud, geboren en getogen in Bergen op Zoom. Hij wilt met zijn muziek de Nederlandse Hiphop op de kaart te zetten in de hele regio.

Mazzy strijdt onder anderen tegen Nova Novella; Al sinds 2018 vormen de verschillende muzikale smaken van de vijf muzikanten samen een unieke pop-sound. Iedere song dtsst op zichzelf en heeft altijd een psychedelisch randje.

Als laatste strijden ook Floyd and the Barbers om de titel. Floyd and the Barbers bestaat al drie jaar lang uit het geheel van de drummer, gitaristen en de frontman, samen zorgen ze voor een mix van riffs tot aan ballads, met als voornamelijk genre: rock.

De afsluiter van de avond: PYRO

Pyro staat bekend als een knallende rockband. Hun twee EP’s Out of The River (2019) en Coming Down (2021) kregen de nodige support op radio en Spotify. Ze hebben onder anderen live bij Radio 2 gespeeld en zorgen voor de te gekke afsluiter van de T-Strijd 2021.

T-strijd vindt plaats op vrijdag 8 oktober 2021 in Gebouw-T. De deuren gaan open om 19:30 en de eerste artiest start een half uur later. Tickets via de website van Gebouw-T.

T-Strijd finale

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws