Komende zaterdag 7 mei staat er een heuse supergroep op de planken van De Boerderij: Champlin Williams Friestedt, met voormalig Chicago-zanger Bill Champlin, Toto-vocalist Joseph Williams en de Zweedse gitarist en producer Peter Friestedt in de gelederen. Soundz mag drie maal twee vrijkaarten verloten voor deze show. Wil jij hier kans op maken? Lees dan snel verder!

Toto vocalist Joseph Williams heeft de handen ineen geslagen met voormalig Chicago zanger Bill Champlin en de Zweedse gitarist en producer Peter Friestedt voor deze nieuwe AOR superband. In 2012 hadden de drie muzikanten een uitverkochte tournee door Scandinavië en gedurende deze periode namen zij het eerste CWF album op. Deze geweldige plaat bevat bijdragen van Steve Porcaro (Toto), Randy Goodrum (Toto, Chicago), Will Champlin en Tamara Champlin.

Bill Champlin was meer dan 25 jaar de zanger van de legendarische band Chicago en oprichter van de band Sons of Champlin. Champlin schreef Grammy award winnende nummers songs voor grootheden als Earth Wind & Fire en George Benson. Ook werkte hij samen met muzikanten als Elton John, The Doobie Brothers en Steve Lukather (Toto). Joseph Williams is vooral bekend als de zanger van de succesvolle Amerikaanse band Toto. Daarnaast is hij een drukbezette filmcomponist. Peter Friestedt werkte onder meer samen met David Foster en Fergie Frederiksen en toerde eerder met Joseph Williams door Europa en Japan. Samen brachten zij een “Williams/Friestedt” album uit dat in de Scandinavische top 40 terecht kwam.

Wil jij kans maken op twee vrijkaarten? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar 

DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. JE KUNT NIET MEER REAGEREN.