Het is alweer 85 jaar geleden dat Elvis Presley werd geboren!

Elvis Presley werd 85 jaar geleden geboren in Tupelo, Mississippi. Presley is op 42-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval, maar heeft tot op de dag van vandaag nog steeds veel fans.

Muziekdocumentaire

Ook kun je, alleen vandaag, de muziekdocumentaire Elvis: That’s The Way It Is uit 1970 in de bioscopen zien. De film gaat over het beroemde optreden dat Elvis in de zomer van ’70 gaf in het Las Vegas International Hotel.

Half uur extra film

De documentaire toont zowel de voorbereidingen van het concert als de grote delen van het optreden zelf. Er is zelfs een half uur extra materiaal aan de film toegevoegd dat nooit eerder in de bioscoop is verschenen. Het materiaal bestaat uit een generale repetitie van Suspicious Minds en de concertregistratie van Don’t Be Cruel.

ElvisMatters fanclub!

Een groot aantal Nederlandse Elvis fans zijn naar Memphis afgereisd om hun idool te eren. De ‘ElvisMatters’ bezoeken verschillende iconische plekken en wonen het aansnijden van de verjaardagstaart op Elvis’ landgoed Graceland bij. Graceland is een toevluchtsoord voor muziekliefhebbers en fans wereldwijd.

Beeld: Instagram

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws