Eerste 25 namen van jubileumeditie Bospop bekend gemaakt!

De eerste vijfentwintig namen voor het veertigjarig jubileum van Bospop zijn bekend gemaakt! Ook dit jaar bestaat Bospop uit drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. De 40ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli 2020 op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

Artiesten

Niemand minder dan Sting, Lionel Richie, Kensington, Melissa Etheridge, Joe Bonamassa en Beth Hart treden op tijdens de 40ste editie. Daarnaast kun je op vrijdag: The Revolution, White Lies, Jett Rebel en The Record Company vinden. Op zaterdag: De Dijk, Heather Nova, Natasha Bedingfield, Stahlzeit, Tim Montana en Gin Lady zien optreden en op zondag genieten van: Passenger, BLØF, Seasick Steve, Walter Trout, Band, Allman Betts Band, Yola, Larkin Poe, The Steel Woods, Robert Jon & The Wreck.

Sting

Tijdens de huidige My Songs-tournee speelt Sting zijn grootste hits, inclusief nummers die hij ooit opnam als lid van The Police. Als zijn werk met die band en zijn soloplaten bij elkaar opgeteld worden, heeft Sting bijna honderd miljoen albums verkocht in zijn indrukwekkende carrière. Weinig muzikanten hebben dan ook zoveel hits op hun naam staan als Sting: van Every Breath You Take en Roxanne tot Englishman In New York en Fields Of Gold.

Lionel Richie

Met meer dan honderd miljoen verkochte albums en een hele reeks awards heeft Lionel Richie eigenlijk al lang geen introductie meer nodig. Toch even een kleine samenvatting: de zanger begon zijn carrière als lid van de groep Commodores, waarvoor hij de prachtigste ballads schreef in de jaren zeventig. In de volgende decennia bestormde hij als solo-artiest de hitlijsten met nummers als Hello, All Night Long (All Night), Say You Say Me, Dancing On The Ceiling en talloze andere songs die nog steeds in ons collectieve geheugen gegrift staan.

Kensington

Kensington is inmiddels een fenomeen in eigen land. De mannen weten als geen andere Nederlandse band de Ziggo Dome vol te krijgen en plat te spelen. Dit jaar deden ze dat maar liefst drie avonden achter elkaar! Met hun vijfde album Time, de opvolger van het succesvolle Control uit 2016, hebben ze er weer ijzersterke songs bij die ook live heerlijk klinken. De band trok zich terug in de Canadese bossen om aan de nieuwe nummers te werken en vond daar de rust om eens stil te staan bij het succes van de afgelopen jaren en terug te gaan naar de basis van de muziek van Kensington: lekkere stadionrock die staat als een huis.

Lees hier een zeer interessant artikel over Kensington!

Bron: Mojo

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws