Leonard Cohen

Aanrader: Twee uur durend eerbetoon aan Leonard Cohen!

Leonard Cohen

Vrijdag 17 november speelt de Leonard Cohen Tribute Band een ruim twee uur durend eerbetoon aan de Canadese zanger Leonard Cohen in Poppodium Mezz.

Tienkoppige orkest

Onder de titel ‘I can’t forget’ speelt het tienkoppige orkest de Leonard Cohen Tribute Band een ruim twee uur durend concert. De bekendste songs worden afgewisseld met minder bekend materiaal in een sfeervolle setting.

Special Guest

De Tribute Band neemt ook nog een special guest mee namelijk: flamenco gitarist Maurice Leenaars. Hoe de flamenco klanken van Maurice Leenaars zich gaan mengen met de muziek van Leonard Cohen zal blijken bij deze concerten. Samen met de band wordt een mooi en indrukwekkend eerbetoon aan Leonard Cohen samengesteld.

De band

Het begon ooit met een kleine stille wens van muzikant Rinus van den Boomen: wat nummertjes spelen van zijn idool Leonard Cohen. Het groeide zoetjesaan uit tot een mooie, complete act die zonder actieve werving het ene na het andere leuke optreden binnenhaalt. Pure, oprechte liefde voor Cohens bijzondere muziek is een verbindende factor, de Beerse roots van alle muzikanten is er nog eentje. Van elk optreden weten ze inmiddels een intieme sfeervolle happening te maken. Mooi en ontroerend voor zowel Cohen fans als diegenen die niet direct iets met zijn muziek hebben

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws