Eefje de Visser Carré

Eefje de Visser komt naar Carré

Eefje de Visser

Eefje staat bekend om haar donkere drums, warme synths, catchy songs en haar bezwerende stem. Eefje heeft inmiddels 3 succesvolle albums uitgebracht, verschillende clubtours uit weten te verkopen en wordt inmiddels ook buiten de Nederlandse grenzen opgepikt.

Nieuw album

Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht is onlangs haar vierde album uitgekomen genaamd: bitterzoet. Bitterzoet is een meesterwerk met Eefje’s eigen dromerige stijl.

“De plaat moest voelen als een trage trip een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld veel mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn. Die schemerzone tussen fantasie en realiteit is veel terug te horen op de plaat.”, aldus Eefje.

Hoogtepunt

Eefje heeft voor de release van haar nieuwe album een aantal nummers laten horen tijdens haar optreden op Noorderslag en werd genoemd als hoogtepunt van het festival door NRC, de Volkskrant, Trouw, 3voor12 en the Daily Indie.

Soundz Magazine

21 februari verschijnt de volgende editie van Soundz Magazine, tevens het jubileumnummer. In deze editie een uitgebreid interview met Eefje de Visser.

Luister hier naar Eefje’s Bitterzoet:

Optreden in Carré

Begin volgend jaar komt Eefje de Visser naar Carré in Amsterdam! De kaartverkoop start op 31 januari om 12:00 via Ticketmaster.nl.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws