UB40-leadzanger Duncan Campbell getroffen door beroerte

Duncan Campbell, de 62-jarige leadzanger van UB40, is opgenomen in het ziekenhuis. De band maakte vandaag via een statement bekend dat de zanger een beroerte heeft gehad.

“We kunnen bevestigen dat onze leadzanger en broer Duncan Campbell in het ziekenhuis is opgenomen. Hoewel hij alweer op de been is, vragen we de fans om zijn privacy en die van zijn familie te respecteren terwijl hij aan zijn herstel werkt. We hopen allemaal dat dat voorspoedig zal verlopen en kijken ernaar uit om jullie volgend voorjaar weer te zien” luidt het statement van de ban.

In 2008 nam Duncan het stokje over van zijn broer Ali, die de band verliet na een ruzie. Sindsdien is hij de vaste leadzanger van UB40. Robin Campbell, hun andere broer, maakt ook nog deel uit van de band.

https://www.instagram.com/p/CDdir6ABcl0

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer