Drummer Koen Herfst brengt single uit: ‘Restless Wayward Child’

De Haagse drummer Koen Herfst brengt met ‘Restless Wayward Child’ zijn gloednieuwe single uit. De track is een samenwerking met gitarist/zanger Pablo van de Poel van DeWolff en bassist Rob van der Loo van Epica. Het is de eerste track van Koen’s nieuwe solo-album Isolation Sessions. Dit album heeft als thema de afgelopen anderhalf jaar, waarbij er weinig gespeeld kon worden maar er genoeg tijd was voor reflectie en het schrijven & opnemen van muziek. Het volledige album komt begin volgend jaar uit met vanaf deze maand (bijna) maandelijks een nieuwe single.

Beste van de Benelux

De energieke Koen Herfst is bekend van zijn werk met Armin van Buuren, waarmee hij twee wereldtours deed. Ook produceert hij muziek voor zichzelf en voor anderen. De drummer uit Zoetermeer heeft ook getourd met Epica, Anneke van Giersbergen, zijn eigen bands The Cards en Voodoo Chambers en is de afgelopen zeven jaar op rij verkozen tot beste hardrock drummer van de Benelux. Daarnaast is hij recentelijk onderdeel geworden van de band Vandenberg met de Nederlandse gitaarheld Adrian van den Berg.

Koen is ook bekend van het drumfestival Herfstfest in het Paard in Den Haag. Op zondag 10 oktober vond daar alweer de zevende editie plaats. Een dag vol drumclinics en workshops door bekende drummers zoals Hans Eijkenaar (The Voice Of Holland), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en natuurlijk Koen Herfst zelf.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws