dj Snake en zijn PUMA Mirage sport sneakers

Het wereldbekende sportmerk PUMA heeft zojuist de lancering aangekondigd van een nieuwe stijl binnen hun Mirage franchise. De nieuwe Mirage Sport Remix is  een mix van unieke futuristische lijnen & kleuren en de sneaker is geïnspireerd op de dj wereld. 

PUMA bracht een dag door met de merkambassadeur en het gezicht van de Mirage franchise, DJ Snake. In de video draagt hij de Mirage Sport Remix terwijl hij arriveert met zijn privéjet, muziek opneemt in de studio en tenslotte terwijl hij optreedt op het podium.

Het Mirage ontwerp is een mix van streetstyle en classic sportstyle en is geïnspireerd op de elektronische dj cultuur. De kleurstelling bestaat uit zwart, grijs en primaire kleuren, deze kleuren verwijzen naar de lichten van electronic dance music (EDM) shows. DJ Snake weet de sneakers perfect te stijlen waardoor de schoen dag en nacht kan worden gedragen en tijdens elke gelegenheid.

“I’m excited to go back on stage this summer, I’ve missed playing in front of people and feeling the amazing vibe of live concerts. Can’t wait to do this and rock my new Mirage trainers while doing so”, aldus DJ Snake.

Steel de show met Mirage Sport. De PUMA Mirage Sport Sneakers zijn vanaf 28 juli verkrijgbaar in de PUMA winkels, via de website PUMA.COM en via een selectie aan retailers wereldwijd. De verkoopprijs is € 109,95. Houd de website in de gaten voor nieuwe kleuren gedurende de rest van het jaar.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws