Nieuws: DeWolff brengt 10 januari een speciaal album uit!

Nieuws

On The Road

Voor de opnamen van het album ging de band volledig terug naar de basis en werkten zo kleinschalig mogelijk. Het album is opgenomen On The Road voor nog geen 50 euro.

Draagbare spullen

Dit zegt Pablo van de Poel, zanger van de band, over het project: “Het leek ons leuk en het was tijd om eens iets heel anders te doen. We maakten opnames in kleine, overvolle ruimtes zoals achterin ons tour busje en krappe backstage ruimtes van de zalen, dus we moesten wel draagbare spullen meenemen zoals een drumsampler of een kleine synthesizer.”

Cassetterecorder

Het album werd opgenomen met een Tascam Porta Two, een 4-track cassetterecorder uit de jaren ’80. De enige apparatuur waar de band over beschikte was een sampler, een synthesizer en een gitaar, allemaal direct aangesloten op de recorder.

Geen standaard album

Het album is geen standaard album, maar DeWolff is ook geen doorsnee band. Jaren geleden zijn de drie tieners begonnen met een vrije geest en deden ze gewoon waar ze zin in hadden. Zes albums, waarvan 5 in de Album Top 20 zijn beland, en vele tours later hebben ze hun bekendheid verdiend!

Bron: Maxazine | Beeld: Instagram