DeWolff brengt gelimiteerde single uit!

Ambassadeur Record Store Day 2020

De band DeWollf is vandaag officieel uitgeroepen tot ambassadeur van Record Store Day 2020. De band zal op 18 april optredens geven in verschillende onafhankelijke platenzaken in Nederland en stelt gratis een gelimiteerde vinylsingle beschikbaar.

Speciale single

Er zijn maar 5.000 singles beschikbaar met de nummers Made It To 27 en Nothing’s Changing. De eerste 5.000 klanten die een plaat kopen in een van de deelnemende platenzaken maken dus kans op de speciale single.

De speciale single heeft een afwijkend inch-formaat namelijk 10 inch, in plaats van de standaard 7 inch, om zo het geluid beter tot zijn recht te laten komen.

DeWolff

De limburgse band werd opgericht in 2007 en won in 2019 een Edison in de categorie Rock. De band heeft daarna al hun albums op vinyl uitgebracht.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer