Bruce Springsteen brengt derde nummer van nieuwe album uit

14 juni verschijnt het nieuwe studioalbum van Bruce Springsteen, maar de zanger heeft ons al een paar tipjes van de sluier gegeven. Hij heeft namelijk al 2 nummers van het album uitgebracht en bracht donderdag het derde nummer uit, genaamd Tucson Train.

Ook heeft de zanger een clip opgenomen voor het nummer die geregisseerd is door Thom Zimny. In de clip zijn vele muzikanten te zien die ook op het nieuwe album te horen zijn waaronder achtergrondzangeres Patti Scialfa, de vrouw van Bruce.

De zanger bracht de nummers Hello Sunshine en There Goes My Miracle al eerder uit. Voor deze nummers liet hij zich inspireren door Burt Bacharach uit de jaren 60 en 70 en door Californische popmuziek. In vergelijking met deze nummers is Tucson Train toch wel van een heel ander kaliber. Je luistert het nummer hieronder.

Bron: AD

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer