Danny Vera ontvangt award voor meest gedraaide nummer in 2019!

Afgelopen dinsdagmiddag  heeft Danny Vera de NPO Radio 5 Award ontvangen. Zijn hit Roller Coaster is namelijk bestempeld als meest gedraaide nummer van 2019 op NPO Radio 5.

Het is de eerste keer dat deze award wordt uitgereikt aan een artiest. MAX-/NPO Radio 5-presentator Henkjan Smits zegt het volgende over de artiest: “Het is mooi om te merken hoe de luisteraar van NPO Radio 5 reageert op deze nieuwe song. Ontzettend veel mensen voelen zich aangesproken door het nummer, omdat het leven vol ups en downs zit en daardoor aanvoelt als een achtbaan; een roller coaster. Ik vind het opmerkelijk dat het nummer nu al eeuwigheidswaarde lijkt te hebben, waardoor het in november vorig jaar al op 16 al als hoogste nieuwe binnenkomer in de Evergreen Top 1000 terechtkwam. En nu is het dus het meest gedraaide nummer in 2019 op onze zender.”

De 42-jarige zanger kwam ook onverwacht binnen in de top 10 van de Top 2000 vorig jaar. Danny zelf was ontzettend verrast door deze ludieke overval van Henkjan Smits en Manuëla Kemp.

Bron: Maxvandaag | Beeld: Instagram

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws