Concert at SEA schuift door naar 2022

Concert at SEA schuift door naar 2022. Er blijven te veel onzekerheden om dit jaar een volwaardige editie van het festival te kunnen organiseren. Het is bovendien niet mogelijk gebleken om het festival te verplaatsen naar later in de zomer. Alle tickets van het uitverkochte festival blijven geldig voor de volgende editie op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli 2022. Kaartkopers ontvangen ook de mogelijkheid tot terugbetaling en zijn vanochtend geïnformeerd.

,,Natuurlijk valt het ons zwaar dat ons festival ook dit jaar niet door kan gaan,” zegt organisator Paskal Jakobsen van BLØF. ,,Ook omdat we al zo lang niet live voor publiek hebben kunnen spelen. Het is ook echt heel vervelend voor ons publiek, alle artiesten, leveranciers, partners en de crew.’’

BLØF schreef de emoties van zich af in een nieuw nummer dat vanaf vandaag beschikbaar is, getiteld ‘Horizon’. Daaruit blijkt dat de band niet boos of bitter wil zijn. ,,We blijven positief en we blijven doorgaan. Achter die horizon ligt vast weer een prachtige editie van Concert at SEA in 2022. Dat gevoel van hoop en verwachting willen we vasthouden en overbrengen.” aldus Paskal.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de vijftiende keer zou organiseren. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws