Concert at SEA presenteert nieuw festival ‘HIER’ op 13 november in Rotterdam Ahoy

Op zaterdag 13 november 2021 vindt het nieuwe festival ‘HIER’ plaats in meerdere zalen van Rotterdam Ahoy. Het indoorfestival wordt georganiseerd door de organisatoren van Concert at SEA. Dat maakte Paskal Jakobsen vanochtend bekend bij het programma ‘Aan De Slag!’ op NPO Radio 2. Op het programma staan namen als BLØF, Racoon, Suzan & Freek, Ronnie Flex & The Fam, Maan, Froukje, Son Mieux, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 juni om 10:00 uur via www.hierfestival.nl.

Tijdens het festival zijn er optredens in meerdere zalen zoals de Ahoy Arena en de nieuwe RTM Stage. Naast optredens is er een uitgebreid culinair dorp met foodtrucks, bijzondere wijnen en bieren op gezellige terrassen.

Nadat het Concert at SEA festival opnieuw een jaar moest doorschuiven door de pandemie ontstonden de plannen voor festival HIER.

“We merken dat veel van onze bezoekers en fans zin hebben om elkaar dit jaar weer te zien en te genieten van live muziek in een gezellige festivalsfeer. En wij zelf natuurlijk ook,” zegt Paskal Jakobsen van BLØF. ”Als band hebben we een speciale relatie met Rotterdam en Ahoy dus we waren er al snel uit waar we HIER zouden organiseren. Het gebouw is ideaal voor een festival als HIER waarmee we veel willen laten zien en artiesten hun volledige festivalset kunnen spelen. We kunnen echt niet wachten om de eerste bezoekers van HIER te ontvangen”.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws