Chris Jagger komt naar Nederland!

Chris is bekend van zijn mix tussen rhythm & blues met folk. Ook heeft hij samengewerkt aan het album ‘Dirty Work’ van The Rolling Stones en heeft hij samengewerkt met grootheden als Bob Dylan, Eric Clapton en David Gilmour.

Chris heeft in zijn carrière vele paden beklommen. Zo heeft hij toneel gestudeerd aan de universiteit van Manchester, kleding ontworpen en films geproduceerd. Ook is hij op hippiereis geweest naar India en Nepal.

Verder heeft hij een eigen gitaarbedrijf met de naam Staccato gehad. Tijdens deze periode leverde hij schrijfbijdragen aan de albums Dirty Work en Steel Wheels van The Rolling Stones. Na het jaar 1984 legde Chris het schrijverschap neer en startte zijn carrière als muziekjournalist.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer