Bongloard x GÂRDEN livestream show

Aanstaande donderdag, 28 juli om 21:00 (CEST), treedt Bongloard live op in GÂRDEN! Beleef een exclusieve en unieke ervaring in coproductie met GÂRDEN, een online platform dat opkomende artiesten de vrijheid geeft om hun artistieke visie in een audiovisuele live productie tot uiting te brengen.

De Utrechtse garage punk band Bongloard nodigt jou uit om in hun wereld van explosive geluiden, fuzzy gitaren, felle basriffs en beukende drums te duiken. Bongloard wint snel aan populariteit met veel geboekte shows in zowel binnen als buitenland en de band is door zowel ‘Soundz Underground’, ‘Popronde OOR’ en ‘Never Mind The Hype’ als talent bestempeld! Ze zijn een klein beetje controversieel met hun muziek, maar dat is een livestream in de zomer ook!  Koop nu je ticket om de show GRATIS* te bekijken op donderdag 28 juli om 21:00 (CEST).

Meld je aan en claim jouw ticket!

*Onze shows zijn live gratis te bekijken. Na afloop van de show rekenen we een minimumtarief van € 2,- voor het (her)bekijken.

Bongloard | The Underground

Bongloard Instagram | Facebook | Spotify | YouTube

GÂRDEN | Instagram | Facebook | Spotify Playlist

Luister hier naar Bongloard’s meest recente album ‘People Overreacting To My Behaviour’.

Bekijk hier onze gearchiveerde shows

garden.stream is meer dan een livestream platform. In onze audiovisuele studio nemen we live sessies op die live en on demand op ons online platform worden uitgezonden. Onze shows zijn onderscheidend door de zorgvuldig geproduceerde visuals. Muziekliefhebbers kunnen lid worden van onze community en elke show opnieuw bekijken om zo nieuwe en opkomende artiesten te ontdekken en te ondersteunen. 

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws