Berber Dietvorst

Berber Dietvorst (zangeres/songwriter) komt uit een gezin waarin muziek een grote rol speelt. Met een beroepsmuzikant als vader is muziek er met de paplepel ingegoten. Al vanaf jongs af aan vond ze het leuk om te dansen, zingen en op het podium te staan. Op haar veertiende begon Berber met muzieklessen en het schrijven van eigen teksten en muziek. Ze wil graag doorstuderen in de muziek om er haar vak van te maken.
In 2020 is Berber begonnen met het uitbrengen van haar eigen muziek. In september bracht ze haar eerste single Don’t Ever uit. Een nummer gebaseerd op het verhaal van een van haar klasgenoten die gevlucht is uit oorlogsgebied. Berber schrijft haar nummers achter haar piano en werkt ze later uit samen andere muzikanten of producers.

Berber schrijft muziek over verschillende onderwerpen die haar inspireren in het dagelijks leven, zodat anderen zich kunnen vinden in haar teksten.

In januari 2021 heeft Berber de single Forever Now uitgebracht. Forever Now heeft een nostalgische sfeer. Het nummer is geschreven tijdens de pandemie om positief te blijven denken. het gaat over dat je van elk klein moment moet genieten en je je niet te veel zorgen moet maken over de toekomst. Berber schrijft Nederlands- en Engelstalige muziek in verschillende genres. Ze luistert zelf veel verschillende stijlen muziek en laat zich daardoor inspireren. In de toekomst wil Berber veel meer experimenteren met muziek schrijven, een eerste album uitbrengen en zodra het weer mogelijk is, veel live spelen!

Meer Underground artiesten: