SOUNDZ Audio

Luister hier naar de beste muziek en verhalen van Soundz magazine. Niet op papier maar via je boxen of koptelefoon.

Nieuwe muziek, insider podcasts en de allermooiste liedjes ooit gemaakt.

Radio

Luister Soundz Radio voor de beste hits, nieuwste muziek en underground pareltjes!

Podcasts

De maandelijkse podcast over de wereld van SOUNDZ met het vaste duo Marco Aarden en Erik van Wunnik als host.

De zevende Soundz Podcast is online!!

Marco en Erik spreken deze keer met Quinten en Koen van de band FRIDAY. Over hoe het begon, nu gaat, de nieuwe single en hun boomplant actie. Voor elke nieuwe volger op hun social mediakanalen plant FRIDAY een boom in landen waar ontbossing de mens en de natuur bedreigt.

In the Underground is fadozangeres Daisy Correia te gast.  Zij verteld over haar liefde voor de fado, de muziek, de teksten en de cultuur. Jean-Paul Heck komt vertellen over de nieuwe Soundz Magazine. Op de cover the Beatles, bijzondere verhalen en lekker veel 80’s. O.a. Duran Duran. Een mooi cadeau voor de feestdagen of om lekker zelf te hebben.

In the Tapes luisteren we naar John Legend. Erik doet hierbij een bekentenis. Welke? Luister nu naar aflevering 7 van de Soundz Podcast.

De Tapes podcast serie

In de podcastserie ‘De Tapes’ praat Leo Blokhuis met Jean-Paul Heck (SOUNDZ Hoofdredacteur) over zijn interviews de afgelopen decennia met de grootste popiconen ter wereld. Ze gebruiken elke aflevering een van de tapes uit het archief van 4000 tapes die Jean Paul Heck tijdens zijn carrière verzameld heeft. Met unieke opnamens, quotes en bijzondere verhalen. .

De nieuwe Soundz Tapes gaat over Tom Jones.

 

Juke

Wil je hem altijd en overal kunnen luisteren ga naar SOUNDZ op Juke (juke.nl) en gebruik de Juke app om de SOUNDZ Radio of SOUNDZ Podcasts op jouw audio af te spelen! Dit partnership maakt multi-device toegang en gebruik mogelijk voor Soundz Radio & Podcasts via JUKE.nl, App Store, Google Play Store, Huawei App Gallary, Sonos, Bose, Google Voice & Chromecast, Apple Airplay, Samsung Smart TV, Android Auto en Apple CarPlay.