Soundz Garfunkel

Art Garfunkel geeft concert in Carré!

Op 1 december is het zover, dan zal Art Garfunkel een concert geven in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het concert zal onderdeel zijn van zijn In Close-Up Tour. De kaartverkoop gaat morgen van start, om 11:00 uur via Ticketmaster.

In de jaren 60 werd Art Garfunkel razend populair als onderdeel van het Simon & Garfunkel. Samen bracht het duo de ene na de andere hit uit. Na een paar jaar besloten zij uit elkaar te gaan en is Garfunkel voor zijn solocarrière gegaan. Zo heeft hij in verschillende Hollywoodfilms gespeeld.

Tijdens zijn In Close-Up Tour zal Garfunkel bijgestaan worden door een gitarist en toetsenist, waarmee hij solo-hits, covers en Simon & Garfunkel-nummers zal spelen.

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws

Het concept BΔSTILLE

Bastille werkte zich met hun debuutplaat Bad Blood en de monsterhit Pompeii tot de eredivisie van de popmuziek. Acht jaar later presenteren de Engelsen het eerste conceptalbum. Met Give Me The Future gaan zanger Dan Smith en zijn mannen pas echt de uitdaging aan. Tijd voor een stevig onderhoud met deze charismatische meneer. Tekst: Jean-Paul…

Om deze content te kunnen zien heb je een Soundz Digitaal abonnement nodig.

Lees meer