AC/DC zet nieuwe video van single ‘Realize’ online

AC/DC heeft zojuist de gloednieuwe video van de track Realize online gezet. Dat nummer is afkomstig van het nieuwe (17e) album Power Up dat vorig jaar uitkwam via Columbia Records (/Sony Music). Dit is de eerste nieuwe muziek van deze legendarische band sinds de vorige cd Rock or Bust uit 2014. Power Up belandde vorig jaar wereldwijd bijna overal op #1 in de album charts (in Nederland bereikte de band de 2e plaats in de DutchChart Album Top 100).

De gloednieuwe muziekvideo voor Realize werd mede geregisseerd door Clemens Habicht (Tame Impala, Liars) en Josh Cheuse (de creatief directeur van de band), en toont de zwart-wit getinte video Angus, Brian, Cliff, Phil en Stevie die doen waar ze goed in zijn: “samen rocken”.

Realize van AC/CD: als een puzzel

Geconfronteerd met de uitdaging om de band op vijf verschillende locaties te hebben, benaderden de co-regisseurs de video als een puzzel, waarbij ze een beroep deden op Habichts expertise, en voegden ze elk afzonderlijk optreden samen om een ​​samenhangend beeld te creëren dat een uniek beeld geeft van AC/DC.

Of bekijk op YouTube

Lees meer over AC/DC:

Deel bericht op

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer nieuws