SONS

Nel blu dipinto di blu, beter bekend natuurlijk als Volare, een van de bekendste Italiaanse liederen ooit, klinkt om 15:30 door de speakers van Stage 4 en dat is het startschot voor de gig van de Belgische garagerockband SONS.

De muziek van SONS is hard, vet strak, opzwepend en vooral de basgitaar riffs van Jens De Ruyte ronken lekker door in je ledematen. Family Dinner, van SONS zeer gewaardeerde gelijknamige debuutalbum, zet het publiek aanwezig bij Stage 4 meteen in vuur en vlam, want dit is echt muziek waar je niet stil bij kunt blijven staan.

SONS bewees al op andere festivals, zoals Rock Werchter en Pukkelpop, dat dit een band is om in de gaten te houden. Punkrocknummers zoals Bike, Naughty en Tube Spit zijn dan ook best catchy te noemen en bevatten bovendien vette gitaarriffs en soms onnavolgbare gitaarsolo’s.

Slotakkoord Ricochet was wat mij betreft het hoogtepunt van deze bruisende en wervelende gig, wat een power, een van de grote verrassingen van Pinkpop 2023; houd deze jongens in de gaten!!

Share post:

Soundz Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

CvA Pop feestje in de Melkweg

KRAAMKAMER VAN SUCCES BESTAAT 20 JAAR Jack Pisters: ‘popmuziek is...

Danny Vera | DNA

Op zijn laatste albums ging Danny Vera voor een...

Ricky Koole | Altijd Iemand

Ricky Koole kan alles. Het is een wat stoere...

Duncan Laurence is klaar voor de volgende stap

‘ IK HEB OP SKYBOY ECHT DE GRENZEN OPGEZOCHT’ Met...