Editors

Voor de zevende keer staan The Editors op Pinkpop en ja, het moet/mag gezegd, ook deze keer was het weer genieten van die typische Britse sound van deze band uit Birmingham.

Inmiddels bestaat de band uit zes bandleden want “nieuwkomer” Benjamin John Power, aka Black Mass, is in 2022 de gelederen komen versterken en hij zorgt voor de elektronische “nieuwe” sound van The Editors. “Strange Intimacy” van hun zevende studioalbum EBM (2022) opent de set en de sfeer zit er meteen goed in, want het publiek gaat vanaf de eerste tonen volop mee.

“Bones” en “Munich” ontbreken natuurlijk vanavond ook niet en deze staan beiden als het bekende huis; lekker dus! De Seal cover song “Killer” kan mij niet zo bekoren aangezien ik niet echt van covers houd, maar dat maken The Editors weer goed met het vette, afsluitende “Papillon”. Het zou mij niet verwonderen als deze band volgend jaar weer op de Pinkpop bill staat. 

Vorig artikel
Volgend artikel

Share post:

Soundz Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

CvA Pop feestje in de Melkweg

KRAAMKAMER VAN SUCCES BESTAAT 20 JAAR Jack Pisters: ‘popmuziek is...

Danny Vera | DNA

Op zijn laatste albums ging Danny Vera voor een...

Ricky Koole | Altijd Iemand

Ricky Koole kan alles. Het is een wat stoere...

Duncan Laurence is klaar voor de volgende stap

‘ IK HEB OP SKYBOY ECHT DE GRENZEN OPGEZOCHT’ Met...