Vestrock Festival

“VESTROCK is het gezelligste boutique festival van Nederland en ligt op een prachtig eiland midden in de vestingstad Hulst. De middeleeuwse stad Hulst ligt op steenworp afstand van Goes, Bergen op Zoom en Breda! VESTROCK is voor échte levensgenieters; een festival met lekker eten, mooie speciaal bieren, geweldige muziek, toffe lezingen met markante sprekers en een camping op kruipafstand van het festivalterrein. Beleef het op 2 en 3 juni!. Tickets en info via vestrock.nl

𝗟𝗜𝗡𝗘-𝗨𝗣 (𝗮𝗯𝗰):
Alta Luna • Antoon • Arie Koomen • Bas Birker • Blaas Of Glory • Bob uit Zuid •Caiva • Cardboard • Coach Party • Comedy Powered by Gebouw-T • Cronin • Diskopunk • Doctor Millar • Feuerengel • Franz Ferdinand • Gin & Juice • Gladde Paling • Headshrinkers • Herman Brusselmans • Indigo Pastel • Intergalactic Lovers • Ist Ist • Jake Whiskin • Joost • JRD • Lavengro • LIFE • Life of Agony • Love2dance • MAAN • Mark Waumans • Merol • Michel de Hey • Modernlove. • My Baby • Newton B2B BULC • Personal Trainer • Prins S & De Geit • Robin Kester • Rosann • S10 • Scooter • Stake • The Howl & The Hum • The Native • The Prodigy • The Scratch • Tim Hartog • TVAM • Vera Grace • VESTROCK University • Vunzige Deuntjes Soundsystem • Wodan Boys • XENO • ¡Pendejo! // Line-up per dag & (combi)tickets: www.vestrock.nl

Share post:

Metallica Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Bruce Springsteen eert het leven in de Johan Cruyff Arena

Hoe zou Bruce Springsteen en zijn E-Street Band zich...

Rosemary’s Sons, oude liefde roest niet

Rosemary’s Sons had begin 2000 alles mee: Een charismatische...

De Jeugd Van Tegenwoordig dit najaar in AFAS Live en Rotterdam Ahoy

De Jeugd Van Tegenwoordig heeft zojuist een tour aangekondigd...

Depeche Mode weet Ziggo Dome te veroveren

Voor het eerste speelde Depeche Mode in hun 43...