50 Jaar ABBA in de AFAS Live

Op zondag 26 november aanstaande vindt een eerbetoon aan één van ’s werelds bekendse popgroepen, ABBA, plaats in AFAS Live in Amsterdam. Dit naar aanleiding van het precies 50 jaar geleden verschenen debuutalbum ‘Ring Ring’. Het wordt een concert waarbij alle hits van ABBA worden uitgevoerd door de ABBA tributeband A-Fever met het Mamma Mia Orchestra met als gasten OG3NE en Antje & Romy Monteiro. De kaartverkoop is direct gestart via www.abbalive.nl.

50 Jaar geleden bracht ABBA hun eerste album ‘Ring Ring’ uit. Hiermee hadden ze direct hun eerste hit te pakken en werd de eerste stap in hun muzikale carrière gezet. Wereldberoemd werd de Zweedse popgroep toen zij in 1974 met ‘Waterloo’ het Eurovisie Songfestival wonnen. En nu, een halve eeuw later, is de groep nog steeds springlevend met een nieuw album en een bijbehorende Voyage Avatar-show in Londen.

A-Fever, bekend van het SBS6 tv-programma ‘Tribute -The Battle of the Bands’, brengt met deze show een muzikale reis terug in de tijd. Alle iconische elementen uit de jaren ’70 komen terug. Extravagante kostuums, spiegelbollen, plateauzolen en natuurlijk de grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘The Winner Takes It All’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar vanaf 49,95 euro via www.abbalive.nl

Share post:

Soundz Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Danny Vera | DNA

Op zijn laatste albums ging Danny Vera voor een...

Ricky Koole | Altijd Iemand

Ricky Koole kan alles. Het is een wat stoere...

Duncan Laurence is klaar voor de volgende stap

‘ IK HEB OP SKYBOY ECHT DE GRENZEN OPGEZOCHT’ Met...

Dexys zonder runners

‘ IK BEN MEER DAN ALLEEN COME ON EILEEN’ Hij...