NinaLynn

NinaLynn is een Americana singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt.

In 2021 kwam haar debuutalbum ‘Hummingbird’ uit, wat erg goed werd ontvangen. Zo noemde de Heaven haar muziek ‘on-Nederlands goed’ en werd ze door New Folk Sounds ‘de nieuwe Nederlandse country-belofte’ genoemd.

Op 31 maart 2023 komt haar tweede album, ‘A Taste Of The Wild’ uit. Dit album is gemaakt in samenwerking met haar band, bestaande uit musicus/producer Janos Koolen (o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne), Arthur Bont (o.a. Louisiana Radio) en Lucas Beukers (o.a. Gé Reinders). De NinaLynn Band hoopt met hun liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven over herkenbare en persoonlijke thema’s.

Vandaag brengt NinaLynn de eerste single van haar nieuwe album ‘A Taste Of The Wild’ uit. ‘The Wolf’ vertelt een verhaal van een relatie die verandert over een periode van tijd, waar de samenleving je vormt tot een andere persoon dan wie je ooit was. Dit beinvloedt de manier waarop je de wereld benadert en hoe je bepaalde informatie interpreteert. Dit nummer is een perfect voorbeeld van waar ‘A Taste Of The Wild’ allemaal over gaat. 

Socials:

Facebook: https://www.facebook.com/musicbyninalynn

Instagram: https://www.instagram.com/musicbyninalynn/

Share post:

spot_imgspot_img
spot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Phil Collins – Another day in Paradise

In deze ‘muziekles’ van Hitjescollege duiken we in Another...

The Lasses & Kathryn Claire

Geweldige samenzang, intieme liedjes en heel veel speelplezier, dat...

Metallica Special

Lang moeten wachten, maar nu is hij er dan:...

Tip Jar

Songs about love and life on the hippie side...