Soundz is op zoek naar nieuw talent!

Er zijn gelukkig weer veel concerten in Nederland. Om het grote aanbod aan te kunnen zijn we op zoek naar nieuw talent van ons recensententeam. Ga je graag naar concerten, heb je een rappe pen en kun je jouw mening over een concert goed onderbouwd in een recensie verwoorden, dan zijn we op zoek naar jou. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een enthousiast, kritisch en professioneel recensententeam en daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van Soundz, lees dan snel verder.

Wat verwachten we van jou?

Als recensent moet je goed kunnen luisteren en beargumenteren. Je bent oprecht en geeft een eerlijke mening. Niet alleen als een concert een fantastische ervaring was, maar ook als het concert de verwachtingen niet heeft waargemaakt.

Als Soundz-recensent bespreek je meerdere concerten of festivals per jaar. Om het millieu en kosten te (be)sparen werken we bij Soundz vrijwel volledig regionaal. Dus je recenseert concerten in jouw regio! Je verbindt je voor minimaal één jaar als recensent aan ons platform. De Soundz-redactie selecteert de concerten die je bespreekt. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met persoonlijke smaak, maar het kan ook gebeuren dat je iets gaat bezoeken wat je zelf niet zo snel zou hebben uitgekozen. Juist dát maakt recenseren voor Soundz regelmatig een onverwachte ervaring. Je maakt deel uit van een team en daarmee is het belangrijk om je te houden aan gestelde deadlines.

Wat kun je van ons verwachten?

Als recensent ben je lid van het Soundz Team en zo kun je af en toe een andere bijdrage leveren aan ons populaire lezersplatform. Denk aan het interviewen van muzikanten, we willen graag met het nieuwe talent kennis maken en samen werken aan het netwerk de nieuwe generatie!

De redactionele recensies die je aflevert, worden op de Soundz.nl geplaats bij onze concertreviews. Bij de grotere concerten en festivals sturen we ook nog een extra fotograaf om de mooie plaatjes bij de recensie te verzorgen. We geven je tips om beter te recenseren en je kan je ontwikkelen als concertfotograaf bij de kleinere concerten. Twee keer per jaar organiseren we voor Soundz-recensenten een (digitale) workshop of lezing met een interessante persoon uit het vak.

Beloning: het recenseren bij Soundz is een vrijwilligersklus. Wij zorgen dat je accreditatie krijgt bij het concerten en festivals en dus kun je een paar keer per jaar naar muziek in jouw regio!

Deel uitmaken van het Soundz recensententeam is een leuke toevoeging aan je CV of op LinkedIn, vooral als je interesse hebt in het muziek vak. Je bouwt hier aan je eigen netwerk!

Stuur je motivatie naar info@soundz.nl en het kan zo maar zo zijn dat jouw eerste of volgende stap in het muziek vak gezet wordt!

Share post:

Soundz Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Danny Vera | DNA

Op zijn laatste albums ging Danny Vera voor een...

Ricky Koole | Altijd Iemand

Ricky Koole kan alles. Het is een wat stoere...

Duncan Laurence is klaar voor de volgende stap

‘ IK HEB OP SKYBOY ECHT DE GRENZEN OPGEZOCHT’ Met...

Dexys zonder runners

‘ IK BEN MEER DAN ALLEEN COME ON EILEEN’ Hij...