George Ezra, Anouk, Goldband en BLØF op Concert at SEA

Concert at SEA heeft vandaag de eerste namen van de line-up bekend gemaakt voor de editie die komend jaar plaatsvindt op 22, 23 en 24 juni. Op de Brouwersdam staan dan onder meer George Ezra, Anouk, Goldband, Son Mieux, DI-RECT, Danny Vera, Broederliefde, De Jeugd Van Tegenwoordig, Antoon, Kris Kross Amsterdam, FLEMMING en organisator BLØF op het podium. De kaartverkoop van het festival start aanstaande donderdag 8 december om 12:00 uur via www.concertatsea.nl.

Concert at SEA heeft voor de zestiende editie opnieuw een volwaardig driedaags programma samengesteld met naast muziek, ruimte voor comedy en straattheater: “We hebben lang kunnen nagenieten van de geweldige vorige editie, waarbij we merkten dat steeds meer mensen ons festival drie dagen bezoeken en er een gezellig weekend in Zeeland van maken,” aldus Paskal Jakobsen. ,,Dat gaat met de artiesten die we nu al bekend mogen maken zeker lukken. Zo kunnen we met elkaar weer uitkijken naar het mooiste weekend van het jaar.”

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland staat in de Top 5 van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het hoogtepunt in het jaar van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de zestiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, het strand en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen.

==================

Concert at SEA 2023

Donderdag 22 juni: Anouk, Goldband, Son Mieux, Cøver at SEA Vrijdag 23 juni: DI-RECT, George Ezra, Danny Vera, Broederliefde

Zaterdag 24 juni: BLØF, De Jeugd Van Tegenwoordig, Antoon, Kris Kross Amsterdam, FLEMMING.

In de komende periode worden meer namen bekend gemaakt.

De kaartverkoop van het festival start aanstaande donderdag 8 december om 12:00 uur via www.concertatsea.nl.

Share post:

Soundz Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

CvA Pop feestje in de Melkweg

KRAAMKAMER VAN SUCCES BESTAAT 20 JAAR Jack Pisters: ‘popmuziek is...

Danny Vera | DNA

Op zijn laatste albums ging Danny Vera voor een...

Ricky Koole | Altijd Iemand

Ricky Koole kan alles. Het is een wat stoere...

Duncan Laurence is klaar voor de volgende stap

‘ IK HEB OP SKYBOY ECHT DE GRENZEN OPGEZOCHT’ Met...