Beth Hart en Floor Jansen in de tuin van Paleis Soestdijk

De eerste namen voor de 2023 editie van Royal Park Live zijn zojuist bekendgemaakt op NPO Radio 2. Zowel Floor Jansen als Beth Hart zullen op respectievelijk 6 en 15 juli een concert geven in de tuin van Paleis Soestdijk. De kaartverkoop start aanstaande maandag 5 december om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Beth Hart, die afgelopen zaterdag nog in een uitverkochte Ziggo Dome speelde, is een laatbloeier in de muziek en manifesteert zich pas sinds enkele jaren dankzij fenomenale concerten en meerdere nummers die hoog in de Top 2000 terug te vinden zijn. Beth Hart zal op zaterdag 15 juli 2023 aantreden op Royal Park Live.

De volgende artiest die het podium in de tuin van Paleis Soestdijk zal betreden is Floor Jansen. De zangeres stond eerder deze week nog met haar band Nightwish twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Als solo zangeres kreeg ze bij een groot publiek naamsbekendheid dankzij haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers. Bij de opening van de Formule 1 race op Zandvoort zong ze het Wilhelmus. Op donderdag 6 juli 2023 zal Anneke van Giersbergen het voorprogramma bij Floor Jansen verzorgen.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. In voorgaande jaren gaven onder meer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, Jamie Cullum, Van Morrison en Oleta Adams uitverkochte concerten. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Sinds december 2017 is het landgoed van Paleis Soestdijk in eigendom van de MeyerBergman Erfgoed Groep en wordt herontwikkeld tot een inspirerend platform en podium voor innovatie.

Share post:

Soundz Special

spot_imgspot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Danny Vera | DNA

Op zijn laatste albums ging Danny Vera voor een...

Ricky Koole | Altijd Iemand

Ricky Koole kan alles. Het is een wat stoere...

Duncan Laurence is klaar voor de volgende stap

‘ IK HEB OP SKYBOY ECHT DE GRENZEN OPGEZOCHT’ Met...

Dexys zonder runners

‘ IK BEN MEER DAN ALLEEN COME ON EILEEN’ Hij...