Vestrock kondigt eerste 10 namen aan

Vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni 2023 in Hulst (Zeeland)

Early Bird combitickets te koop vanaf a.s. zaterdag 26-11 om 11.00 uur via www.vestrock.nl.

Met de winter nog voor de boeg kondigt de organisatie van VESTROCK vandaag alvast hoog bezoek aan voor de zomer van volgend jaar. Niemand minder dan The Prodigy is één van de headliners voor de 12e editie die op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni 2023 plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Jazeker: deze legendarische Engelse rock-rave act komt de pittoreske Middeleeuwse vestingstad in vuur en vlam zetten met een behoorlijk exclusieve Nederlandse show.

En er is nog veel méér om reikhalzend naar uit te kijken en naar af te tellen want ook Franz Ferdinand, Antoon, My Baby, Feuerengel: A Tribute To Rammstein, Intergalactic Lovers, The Howl & The Hum, Bob Uit Zuid, Coach Party en Life zijn bevestigd. Meer namen volgen spoedig.

THE PRODIGY

Als er één band is die sinds 1990 het hart van zowel rock- als danceliefhebbers sneller doet kloppen is het The Prodigy wel. Deze baanbrekende Engelse crossover pioniers slaan een brug tussen heavy en electronic en scoorden de afgelopen 32 jaar talloze wereldhits waaronder Smack my Bitch up, Charly, Everybody in the Place, Fire/Jericho, Out of Space, Wind It Up, One Love, No Good (Start the Dance), Voodoo People, Firestarter, Breathe, Omen, Invaders Must Die, en Warrior’s Dance.

Na de onverwachte dood van frontman Keith Flint (maart 2019) traden de overgebleven bandleden Liam Howlett en frontman Maxim pas weer in juli 2022 voor het eerst op in eigen land met een spectaculaire live show. In 2023 zullen ze voor het eerst in vier jaar shows geven buiten de UK, waaronder op VESTROCK. Naar verwachting bestaat de setlist uit klassiekers, aangevuld met enkele nummers van het – onder voorbehoud – in 2023 te verschijnen nieuwe studio-album.

VESTROCK genomineerd voor European Festival Award

VESTROCK werd dit jaar opnieuw genomineerd voor een European Festival Award in de categorie Best Medium Sized Festival. De European Festival Awards is de jaarlijkse viering van de meest gewaardeerde festivals van het continent en van de organisatoren erachter. De awards worden elk jaar traditioneel tijdens de eerste dag van ESNS in Groningen middels een speciale ceremonie uitgereikt. Stemmen kan nog tot 7 december via deze link.

VESTROCK: 2 & 3 juni 2023

Editie 2023 wordt anders dan je gewend bent: VESTROCK vindt plaats op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni. Het wordt in 2023 een tweedaags festival, waarbij we in twee dagen zullen knallen als nooit tevoren. De familiedag op zondag komt vanaf editie 2023 te vervallen.

VESTROCK ticketinfo

De verkoop van Early Bird combitickets start a.s. zaterdag 26-11 om 11:00 uur via www.vestrock.nl/tickets en loopt tot en met 31 december 2022. Vanaf 1 januari 2023 start de reguliere voorverkoop. De super early birds die direct na editie 2022 in de verkoop gingen waren in een mum van tijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

Soorten tickets
• Early Bird Combi (vrijdag & zaterdag): € 110
• Vrijdag: € 69
• Zaterdag: € 69
• Combi vrijdag & zaterdag: € 125
• Early Bird Camping: € 10
Friends & Family tickets (per 5 stuks) & 18- tickets (voor mensen tot 18 jaar) zijn verkrijgbaar met 20% korting! Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang (excl. servicekosten) maar hebben wel een ticket nodig!

VESTROCK

Het intieme zomerfestival VESTROCK, ook wel bekend als Het Festival van de Vriendschap, wordt gehouden op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen. Dit jaarlijks populairder wordende evenement biedt een lang weekend weg met live rock-, pop- en dance acts; met een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK University en met exclusieve optredens op diverse locaties. Daarnaast is er altijd een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK Blond.

Volg de VESTROCK website en social media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo.

Website: https://www.VESTROCK.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/VESTROCK
FB event: https://www.facebook.com/events/381330600634021
Instagram: https://www.instagram.com/VESTROCK/

Share post:

spot_imgspot_img
spot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Phil Collins – Another day in Paradise

In deze ‘muziekles’ van Hitjescollege duiken we in Another...

The Lasses & Kathryn Claire

Geweldige samenzang, intieme liedjes en heel veel speelplezier, dat...

Metallica Special

Lang moeten wachten, maar nu is hij er dan:...

Tip Jar

Songs about love and life on the hippie side...