Savine

Savine schrijft al sinds haar veertiende haar eigen muziek, geïnspireerd door grootheden als Adele, Duffy, Norah Jones en Amy Winehouse. In haar nummers combineert de zangeres Soul, Jazz en Blues met Pop-elementen, haar rauwe stem heeft soul en zorgt hierbij voor een origineel geluid. Aan muzikaliteit geen gebrek, want na zeven jaar viool te hebben gespeeld ruilde Savine dit instrument in voor de piano.

Toen ze haar studie aan het Conservatorium in Londen had afgerond speelde Savine daar in alle bekende pubs en clubs en stond ze op grote muziekpodia. Afgelopen jaar schreef Savine nieuwe muziek, die ze uitbrengt bij haar nieuwe label Cloud 9 Music. Het eerste voorbeeld hiervan was haar debuutsong ‘25’, een pakkend nummer dat gaat over haar meest bewogen levensjaar. Deze Kerst was Savine met haar cover van ‘Frosty The Snowman’ te zien bij Tijd Voor Max en was ze te horen bij Kerst met de Zandtovenaar, een programma dat jaarlijks door miljoenen mensen wordt bekeken op TV.

Onlangs verscheen Savine’s nieuwe single ‘What A Life’. Met haar rauwe stem zorgt de zangeres voor een origineel geluid, wat perfect past bij deze uptempo jazzy song! Het soulfulle nummer ‘What A Life’ gaat over de verschillende fases van een liefdesverhaal tussen twee mensen. Savine haalt de inspiratie voor haar nummers niet alleen uit haar eigen ervaringen in de liefde, maar ook die van haar omgeving. Het resultaat is een catchy nummer met een feel-good boodschap: “Wat een leven hebben wij samen geleefd!”.

Socials:

Instagram: https://www.instagram.com/savinemusic/

Share post:

spot_imgspot_img
spot_img

Laatste nieuws

Meer van dit....

Phil Collins – Another day in Paradise

In deze ‘muziekles’ van Hitjescollege duiken we in Another...

The Lasses & Kathryn Claire

Geweldige samenzang, intieme liedjes en heel veel speelplezier, dat...

Metallica Special

Lang moeten wachten, maar nu is hij er dan:...

Tip Jar

Songs about love and life on the hippie side...